ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2310 590 577

Cart0Προϊον(τα)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ για Samsung Galaxy A10 (Διαφανές) Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ για Samsung Galaxy A10 (Διαφανές)

Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ για iPhone 11 (Διαφανές)

Γρήγορη Επισκόπηση

Η απόλυτη προστασία για την οθόνη της συσκευής σας. Με την εξαιρετικά λεπτή μεμβράνη προστασίας X-One Shock V2+ είστε ήσυχοι από γρατσουνιές, χτυπήματα και κραδασμούς χωρίς να αλλοιώνονται τα χρώματα και η ευκρίνεια της οθόνης σας!
9,90 €

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Κωδικός: 5207078010879

Κωδ. Παραγγελίας: 63307

Λεπτομέρειες

Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι η οθόνη της συσκευής σας θα παραμείνει ίδια σαν την πρώτη φορά που την πιάσατε στα χέρια σας και να μειώσετε τον κίνδυνο καταστροφής της; Πλέον με τις προστατευτικές μεμβράνες της X-ONE η οθόνη της συσκευής σας σας θα είναι ασφαλής και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά!

Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+

Η μεμβράνη προστασίας X-ONE Shock V2+ αποτελείται από ένα συμπαγές επίπεδο προστασίας που δεν επιτρέπει σε μυτερά και αιχμηρά αντικείμενα να δημιουργήσουν εγκοπές και τρύπες. Σε ακραίες περιπτώσεις πρόσκρουσης, το προστατευτικό οθόνης X-ONE Shock V2+ μπορεί να σπάσει, αλλά σε αυτή την περίπτωση η μεμβράνη θα απορροφήσει μεγάλο ποσοστό ενέργειας αποτρέποντας το σπάσιμο της οθόνης σας! Επίσης, διαθέτει μοναδική ικανότητα “επούλωσης” των φθορών που προκαλούνται στην επιφάνεια από την καθημερινή χρήση της συσκευής σας. Η μεμβράνη X-ONE είναι ο μόνος κατασκευαστής παγκοσμίως που εγγυάται για την ανθεκτικότητα στην προστασία οθόνης, καθώς είναι ιδιαίτερα λεπτές ώστε να επηρεάζουν ελάχιστα τις οθόνες αφής capitative.

Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+

Το υλικό που χρησιμοποιείται στα προστατευτικά οθόνης X-ONE Shock V2+ είναι super λεπτό, τεσσάρων στρωμάτων από ουρεθάνη με πάχος 0,3mm. Είναι διεθνώς πατενταρισμένο και έχει πιστοποιήσεις, όπως D1004 Tear Strength, D2240 Hardness και D4329 UV Light Discoloration Tests. Η μεμβράνη X-ONE Shock V2+ συνδυάζει ένα πρωτοποριακό υλικό εισάγωντας μία νέα διαδικασία παραγωγής που εξασφαλίζει την ευκολότερη εφαρμογή της στη συσκευή σας.

Χρειάζεται 5" για να εφαρμόσει απόλυτα στην οθόνη σας!

Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+

Χαρακτηριστικά:

  • Αντιχαρακτική
  • Αντιβακτηριδιακή
  • Εξαιρετικά λεπτή, μόλις 0.3mm
  • Παρέχει πολύ μεγάλη προστασία απο γρατσουνιές, χτυπήματα και κραδασμούς
  • Δεν αλλοιώνονται τα χρώματα και η ευκρίνεια της οθόνης
  • Αντικαθίστανται εύκολα, αλλά δεν ξεκολλούν μόνες τους
  • Φτιαγμένη από ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό, χωρίς κολλητικές ουσίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδ. Προμηθευτή (MPN) 5207078010879
Κατασκευαστής X-One
Χρώμα Διαφανές
Τύπος Μεμβράνης Άθραυστη Μεμβράνη
Brand Apple
Μοντέλο iPhone 11